Test je cannabisgebruik

Wat de ene veel te veel vindt, is voor de andere doodgewoon. Sta je daar nu en dan bij stil ? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je weten waar je aan toe bent ?

De test is bedoeld voor volwassenen. Ben je jonger dan achttien, dan gelden er andere normen en is het resultaat van deze test niet van toepassing op jou.
Bij De DrugLijn vind je een cannabistest voor -18 jaar

Deze cannabistest is een initiatief van De DrugLijn en werd ontwikkeld door de Nederlandse organisatie Jellinek. Lees meer over deze test

De test verloopt anoniem. Aanmelden, registreren of persoonlijke gegevens invullen hoeft niet. Na het aanklikken van de antwoorden op een tiental vragen krijg je meteen advies. Gratis, zonder poespas en volkomen anoniem.

START DE CANNABISTEST door op onderstaande banner te klikken
Cannabistest De DrugLijn

 

Let wel: de test beoordeelt enkel de risico's van wat je momenteel gebruikt en de manier waarop je dat doet. Cannabis kan echters nog andere risico's inhouden zoals: problemen met de politie of het gerecht, problemen op je werk of op school, relatieproblemen, financiële problemen, schulden, enzovoort. Daarover doet deze test geen uitspraak.

Het advies dat je krijgt is geen diagnose en kan geen contact met een arts of andere deskundige vervangen. Heb je twijfels neem dan contact met een arts of een andere hulpverlenende instantie. De DrugLijn kan je steeds adressen bezorgen.

Meer zelftests ?  

Op www.druglijn.be/test-jezelf vind je nog kennistests en zelftests rond alcohol, cocaïne, slaap- en kalmeermiddelen, speed, XTC, gokken en internet.

Terug naar boven

 
Advies De DrugLijn

Share: