Disclaimer

De website Cannabishulp wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij wordt er naar gestreefd actuele en correcte informatie weer te geven. Bij het beantwoorden van e-mails, het geven van adviezen, en de online begeleiding, wordt eveneens zorgvuldigheid en nauwkeurigheid nagestreefd. Hiervoor baseren wij ons enerzijds op de informatie van de websitegebruikers en anderzijds op de meest actuele wetenschappelijke kennis. Toch blijft het mogelijk dat sommige informatie ondertussen verouderd is of dat er ongewild fouten in geslopen zijn. Daarom kan Cannabishulp niet verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze website.

Deze website bevat ook links naar andere websites die geselecteerd werden op betrouwbaarheid en relevantie van de geboden informatie. Cannabishulp kan echter op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze websites.

Op het forum en in commentaren op sommige artikels kunnen bezoekers van de website hun ervaringen en meningen weergeven. Cannabishulp is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de betreffende inhoud. Cannabishulp zal er wel op toezien dat:

  • er geen beledigende taal gebruikt wordt,
  • er geen links gepubliceerd worden naar websites die beledigend kunnen zijn,
  • er geen reclame gepubliceerd wordt,
  • er geen informatie gepubliceerd wordt die inhoudelijk niet aansluit op het onderwerp van de blog.

Forumberichten of commentaren die voornoemde inhoud bevatten worden verwijderd.

De cannabistest, de zelfhulp en de online begeleiding zijn niet bedoeld om rechtstreekse contacten met artsen of andere hulpverleners te vervangen. Indien nodig zullen gebruikers zich rechtstreeks naar ambulante of residentiële hulpverlening moeten richten.

Bij de internetbegeleiding wordt aan deelnemers informatie gevraagd over hun gezondheidstoestand. Op basis van deze informatie wordt bepaald of de internetbehandeling geschikt is voor de persoon in kwestie. Cannabishulp.be kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor mogelijke gezondheidsproblemen, wanneer deelnemers foutieve of onvolledige informatie verstrekken.

De informatie die wij van de gebruikers van de website krijgen wordt altijd vertrouwelijk behandeld en wordt in geen geval gedeeld met derden. Voor onderzoeksdoeleinden kunnen gegevens van gebruikers op groepsniveau verzameld worden, maar deze gegevens zijn nooit te herleiden tot een bepaald persoon.

Terug naar boven

 
Advies De DrugLijn

Share: