Introductie

Cannabis komt regelmatig in het nieuws en cannabisgebruik kan nog steeds hevige discussies uitlokken in onze samenleving. Daardoor belandt het regelmatig op politieke agenda's en is het onderwerp van wetenschappelijk onderzoek. Het is echter niet de bedoeling van deze website om definitieve oordelen te vellen over cannabisgebruik en evenmin om uitspraken te doen over het beleid hieromtrent. Wel willen we algemene informatie bieden, die zoveel mogelijk gebaseerd is op de huidige wetenschappelijke kennis. Meningen en meer uitgebreide achtergrondinformatie kan je terugvinden op onze blog.

Voor wie is de website bedoeld ?

  • Dit informatieve gedeelte van de website richt zich tot iedereen die interesse heeft in het onderwerp 'cannabis'. Zowel gebruikers, mensen uit hun nabije omgeving en andere geïnteresseerden.
  • We richten ons echter ook op diegenen die zich niet langer helemaal vrij voelen in het gebruiken van cannabis. Zij kunnen beroep doen op het zelfhulpprogramma 'Hoeveel is te veel' van De DrugLijn of de online begeleiding op deze website.

Welke informatie kan je hier vinden ?

Terug naar boven

 
Advies De DrugLijn

Share: